Diner menu

Voorgerecht

Pompoen
bonbon – mandarijn – walnoot – Cothense melk  10

Kabeljauw
rouleaux – witlof – sambai – koffie – bonito  14

Steak tartare

brioche – augurk – sjalot – kapper – look  12

Steak tartare met krab “Noordzee”
limoen – amandel – ponzu – beurre blanc  16

Tussengerecht

Aubergine
ricotta – piment – tomaat – groene paprika   10
supplement zwezerik in plaats van aubergine  +6

Eend “Ermelo”
gebraden – zonnebloempit – butifarra – sherry  16

Tarbot “Noordzee”
à la meunière – kruiderij – kapper – citroen  21

Hoofdgerecht

Spitskool
mosterdzaad – tuinkers – Belper Knolle – knolselderij-jus  20

Snoekbaars
gebakken – aardpeer – zuurkool – verveine – paling  26

Hert
boudin noir – braam – lardo – ui – sauce au sang  29

Nagerecht

Bloedsinaasappel
specerijen – negroni-ijs – pure chocolade – druif  10

Kwark per 2 personen
soufflé – vanille ijs – kardemom – karamel 22

Kaaskaart met keuze uit acht kazen van Zuivelhoeve Nachtegaal

Het menu en de prijzen kunnen dagelijks veranderen ivm seizoensgebonden producten.

Foto 24-05-2022 08 17 48-min