Voorgerecht
Bloemkool gebraiseerd 11
pimentón – topiká olijfolie – balsamico
supplement coquille gebrand +4.5
Rund tartaar 15
aardpeer – Reypenaer – sambai – snijboon
Tussengerecht
Kriel vichyssoise 11
mossel of schorseneer – boerenkool – lavas
Snoekbaars gebakken 15
venkel – rivierkreeft – zuurkool – appelstroop
Hoofdgerecht
Spitskool geroosterd 23
cèpes – ui – truffel – peterselie
Hert gebakken 25
spruit – biet – piccalilly – vanille
Kalfswang gestoofd 29
pastei – mierikswortel – paling – Aquatower pale ale
Nagerecht
Pure chocolade 11
vijg – duindoornbes – vijgenblad
Het menu en de prijzen kunnen dagelijks veranderen i.v.m. seizoensgebonden producten.
Bij allergieën of dieetwensen kan de keuze beperkter zijn.
Houd er rekening mee dat wij onze gerechten naar vier gangen portioneren.