Lunch menu

Voorgerecht

Bloemkool gebraiseerd   11
pimentón – topiká olijfolie – balsamico

Buikspek BBQ   15
zuurkool  lardo – vadouvan  karnemelk


Tussengerecht

Makreel geschroeid   15
aardpeer – schaaldier – rode kool – vichyssoise

Opperdoezer salade   11
mossel of spruit – boerenkool – Reypenaer

Hoofdgerecht

Spitskool geroosterd   23
cèpes  ui – truffel – peterselie

Entrecôte gebakken   25
vijg – koolrabi – tuinboon – roos

Kalfswang gestoofd   29
pastei – mierikswortel – paling – Aquatower pale ale

Nagerecht

Pure chocolade   11
vijg – duindoornbes – vijgenblad

Kaaskaart met keuze uit acht kazen van Zuivelhoeve Nachtegaal
 

Het menu en de prijzen kunnen dagelijks veranderen i.v.m. seizoensgebonden producten.
Bij allergieën of dieetwensen kan de keuze beperkter zijn. 
Houd er rekening mee dat wij onze gerechten naar vier gangen portioneren.