Lunch menu

Voorgerecht

Bloemkool gebraiseerd   11
pimentón – topiká olijfolie – balsamico
supplement coquille gebrand   +4.5

Rund tartaar   15
aardpeer  Reypenaer – sambai  snijboon


Tussengerecht

Kriel vichyssoise   11
mossel of schorseneer – boerenkool – lavas

Snoekbaars gebakken   15
venkel – rivierkreeft – zuurkool – appelstroop

Hoofdgerecht

Spitskool geroosterd   23
cèpes  ui – truffel – peterselie

Hert gebakken   25
spruit – biet – piccalilly – vanille

Kalfswang gestoofd   29
pastei – mierikswortel – paling – Aquatower pale ale

Nagerecht

Pure chocolade   11
vijg – duindoornbes – vijgenblad

Kaaskaart met keuze uit acht kazen van Zuivelhoeve Nachtegaal
 

Het menu en de prijzen kunnen dagelijks veranderen i.v.m. seizoensgebonden producten.
Bij allergieën of dieetwensen kan de keuze beperkter zijn. 
Houd er rekening mee dat wij onze gerechten naar vier gangen portioneren.

lunchWT 22 sept-9-min