Lunch menu

Voorgerecht

Knolselderij
bloemkool – augurk – radijs – olijf  12

Zeebaars
courgette – jalapeño – rettich – dashi 15

Tussengerecht

Aardpeer
paddenstoel – rode kool – biet – limoen  11
supplement rauwe coquille + 5.5

 

Schelvis
mossel – parelgort – duindoornbes – bouillabaisse 14

Zwezerik
brioche – tartaar – merg – verjus  20


Hoofdgerecht

 

Koolrabi
pastinaak – ui – hazelnoot – Belper knolle  23

Kip
bospeen – daikon – hangop – pruim – gember  25
supplement gebakken eendenlever +7.5

Nagerecht

Braam
zuring – amarane kers – pure chocolade – za’atar  11

Kaaskaart met keuze uit acht kazen van Zuivelhoeve Nachtegaal


Het menu en de prijzen kunnen dagelijks veranderen ivm seizoensgebonden producten.
Bij allergieën of dieetwensen kan de keuze beperkter zijn.

lunchWT 22 sept-9-min