Lunch menu

Voorgerecht

Tomaat gevuld   11
witte kaas – jalapeño – snijboon  vlierbloesem

Rund tartaar   15
Belper Knolle – ponzu  tomaat 
supplement Noordzee krab +3.5


Tussengerecht

Kropsla salade   11
munt – tuinboon  knolselderij – limoen
supplement Hollandse nieuwe +4

Zeewolf gebakken   15
rivierkreeft – doperwt  waterkers – citroengeranium

Buikspek gekonfijt  16
boleet 
– meloes ui – wasabi – kippenhuid


Hoofdgerecht

Spitskool geroosterd   23
paprika  amandel – lamsoor – cantharel

Entrecôte gebakken   25
ui – taggiasche olijf – perzik – vanille

Nagerecht

Cassishout sorbet   11
witte chocolade – yoghurt – zuring

Kaaskaart met keuze uit acht kazen van Zuivelhoeve Nachtegaal


Het menu en de prijzen kunnen dagelijks veranderen ivm seizoensgebonden producten.
Bij allergieën of dieetwensen kan de keuze beperkter zijn.
Houd er rekening mee dat wij onze gerechten naar 4-gangen portioneren

lunchWT 22 sept-9-min