faq

Wij serveren 7 dagen per week diner vanaf 17:30 uur. Daarnaast serveren wij op vrijdag t/m zondag ook lunch tussen 12:00 – 15:30 uur. Op aanvraag zijn er ook mogelijkheden buiten onze reguliere openingstijden.

Reserveren kan twee maanden vooruit via de reserveringsmodule op onze eigen website, deze vindt u hier. U reserveert per verdieping, u maakt vooraf een keuze tussen de 9e en de 10e verdieping.

Wij werken met een aanbetaling van €15,- per persoon.

Wij werken met een aanbetaling van €15,- per persoon. Uw reservering is pas definitief als u deze heeft betaald via de betaallink in de mail die u heeft gekregen. De aanbetaling zal in mindering worden gebracht op uw rekening. Indien u zich registreert voor de wachtlijst is er geen aanbetaling nodig.

Restitutie is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan uw reservering. Bij annulering wordt uw aanbetaling automatisch teruggestort.

Mocht u met minder personen komen dan waarvoor u gereserveerd heeft, wordt voor het aantal personen dat wel aanwezig is de aanbetaling in mindering gebracht op de rekening.

U kunt online zelf reserveren voor gezelschappen tot en met 6 personen, daarna loopt de reservering via e-mail of het contactformulier. Voor gezelschappen tot en met 8 personen is er ruimte in het restaurant op de 10e verdieping, daarna ontvangen we jullie graag in onze private dining ruimte in de originele watertank.

In overleg is het mogelijk om het gehele restaurant af te huren tot 16:00 uur, voor een private lunch of borrel. Het is helaas niet mogelijk om het gehele restaurant ’s avonds af te huren. Wel hebben wij mogelijkheden voor private dining tot 24 personen in de originele watertank. Heeft u hier vragen over dan kunt u contact opnemen per e-mail of telefonisch op 030-3031216.

Iedere verdieping in de watertoren is bereikbaar per lift!

Zowel de 8e als de 10e verdieping zijn volledig gelijkvloers, maar hou er rekening mee dat wij niet over mindervalide toiletten beschikken. Op de 9e verdieping zijn al onze tafels verhoogd en daardoor alleen toegankelijk via een flinke opstap. Deze verdieping is dus helaas slecht toegankelijk voor mindervalide personen. Bij twijfel adviseren wij om altijd even telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een reservering. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 12:00 – 24:00 uur op 030-3031216.

Op onze menukaart vindt u altijd een keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze koks houden graag rekening met eventuele andere dieetwensen of allergieën. U kunt bij het maken van uw reservering aangeven of er wensen zijn waar wij rekening mee kunnen houden. Heeft u twijfels of heeft u een specifiek dieet? Dan vragen wij om vooraf even telefonisch contact met ons op te nemen op 030-3031216.

De dichtstbijzijnde parkeerplekken kunt u vinden vóór de oude Pastoe fabriek. Deze bevindt zich op steenworp afstand van het restaurant op Rotsoord, hier kunt u voor €4,01 per uur parkeren.

Let u er aub op dat u uw waardevolle spullen meeneemt!  Wij bergen deze graag voor u op in het restaurant.

Een alternatief is om gebruik te maken van de Parkeergarage Vaartsche Rijn. Deze ligt onder het gelijknamige NS station op de Baden Powellweg 103, 3523 CA Utrecht. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend en ligt op slechts een paar honderd meter lopen vanaf de watertoren. U kunt bij ons een uitrijkaart kopen, een dagkaart (24 uur) bedraagt €16,00 of een avondkaart (19:00-24:00) voor slechts €6,50. Op zondag kunt u gratis parkeren in de wijk.

Honden zijn helaas niet toegestaan in het restaurant.

Wanneer uw vragen nog onbeantwoord zijn gebleven dan horen wij dit uiteraard graag. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 12:00 – 24:00 uur op 030-3031216.