trouwen bij WT

Trouwen in de watertoren met metropolisch uitzicht over Utrecht. 

Vanaf 2017 zijn wij een officiële trouwlocatie waar jullie met 35 gasten deze mooie dag kunnen beleven. De ceremonie kan plaatsvinden op de 10e verdieping, waarna u en uw gasten kunnen genieten van een lunch in ons glazen paviljoen of een diner in onze private dining ruimte op de 8e verdieping in de oude watertank.

Ons café op de begane grond is uitermate geschikt voor ontvangst, een borrel of receptie met een keuze uit diverse hapjes en dranken. Daarbij heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons terras aan het water waar ook aangemeerd kan worden.

De huwelijksceremonie kan plaatsvinden op de 10e verdieping. Voor het diner bieden wij onze private dining ruimte op de 8e verdieping aan. Hier serveren wij een sitting down of walking dinner. Een 3- of 4-gangen lunch is mogelijk op de 8e en de 10e verdieping.

De 10e etage is geschikt voor maximaal 35 personen, de 8e etage voor maximaal 24 en het café is toegestaan voor 30 personen.

Op maandag t/m zondag is het mogelijk om een ceremonie, lunch, diner en/of borrel te organiseren bij WT en Café Brutal.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor trouwen en/of diner, neem dan gerust contact op via het formulier of neem telefonisch contact op met 030-3031216.