Restaurant De Watertoren Utrecht

Everything looks different from the air than when you’re standing in the middle of it. We also try to convey this at restaurant De Watertoren. We cook with local products and organic where possible. All this in an old water tower with a brilliant view over Utrecht.

Easter lunch

On April 20 and 21, we will serve a 4-course Easter lunch with an Easter amuse for €55 per person. To start the lunch right, we will offer a fresh Mimosa for €8 per glass on the day.

Menu

Amuse

Starter
pork belly – horseradish – djeruk purut – tandoori

Entremet
egg yolk – asparagus – wild garlic – shiitake

Main
halibut – langoustine – turnip – noilly prat

Dessert
strawberry – magnolia – rhubarb

We also offer a vegetarian menu.

our suppliers

Cooking with local products  and organic as much as possible, that is our philosophy.

We are proud of the collaborations with our suppliers:

instagram

  • Heilbot op brood gebakken | langoustine | mousseline | meiraap | noilly prat
  • Hamachi: een verfijnde klassieker. Ook wel geelstaart genoemd, staat deze vis bekend om zijn romige textuur en lichte zoetheid. In dit gerecht wordt hamachi gecombineerd met knolselderij, tonburi, mandarijn en de umami-rijkdom van dashi.
  • Op zoek naar een exclusieve locatie voor een (zakelijke of privé) lunch of diner? De 10e verdieping van De Watertoren is van maandag t/m vrijdag tot 16:00 te reserveren voor een 2-, 3- of 4-gangen lunch vanaf 8 personen, samengesteld door onze chef. Een private lunch kan tevens worden gecombineerd met een vergadering op de 8e verdieping of in de ruimte zelf.
Heilbot op brood gebakken | langoustine | mousseline | meiraap | noilly prat
Heilbot op brood gebakken | langoustine | mousseline | meiraap | noilly prat
24 hours ago
View on Instagram |
1/3
Hamachi: een verfijnde klassieker. Ook wel geelstaart genoemd, staat deze vis bekend om zijn romige textuur en lichte zoetheid. In dit gerecht wordt hamachi gecombineerd met knolselderij, tonburi, mandarijn en de umami-rijkdom van dashi.
Hamachi: een verfijnde klassieker. Ook wel geelstaart genoemd, staat deze vis bekend om zijn romige textuur en lichte zoetheid. In dit gerecht wordt hamachi gecombineerd met knolselderij, tonburi, mandarijn en de umami-rijkdom van dashi.
4 days ago
View on Instagram |
2/3
Op zoek naar een exclusieve locatie voor een (zakelijke of privé) lunch of diner? De 10e verdieping van De Watertoren is van maandag t/m vrijdag tot 16:00 te reserveren voor een 2-, 3- of 4-gangen lunch vanaf 8 personen, samengesteld door onze chef. Een private lunch kan tevens worden gecombineerd met een vergadering op de 8e verdieping of in de ruimte zelf.
Op zoek naar een exclusieve locatie voor een (zakelijke of privé) lunch of diner? De 10e verdieping van De Watertoren is van maandag t/m vrijdag tot 16:00 te reserveren voor een 2-, 3- of 4-gangen lunch vanaf 8 personen, samengesteld door onze chef. Een private lunch kan tevens worden gecombineerd met een vergadering op de 8e verdieping of in de ruimte zelf.
6 days ago
View on Instagram |
3/3