9 jaar WT

De Watertoren bestaat 9 jaar

De Watertoren bestaat in oktober 9 jaar en we vieren dat graag samen met onze gasten! 

Al 9 jaar lang serveren we met veel plezier fine dining gerechten op grote hoogte. In de loop der jaren hebben we ons steeds vernieuwd en verder ontwikkeld, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: het bieden van een unieke ervaring.

Speciaal voor onze verjaardag hebben we een bijzonder lunch- en diner arrangement samengesteld. Vier je het met ons mee?

favico@2x

Onze speciale arrangementen

Lunch op 4, 5 of 6 oktober

We verwelkomen je met een glas bubbels en een amuse in Café Brutal, onderin de Watertoren. Aansluitend serveren wij een vijf-gangenlunch op de 10e verdieping, waarbij de toppers van de afgelopen jaren worden gecombineerd met nieuwe gerechten.

 
€75,- p.p. (exclusief dranken, m.u.v. de bubbels)

Diner op 4, 5 of 6 oktober

We verwelkomen je graag in Café Brutal, onderin de Watertoren. Onder het genot van een glas bubbels en een amuse zal Frans klassikaal informatie en leuke feitjes geven over de Watertoren. Frans weet als gids van de Open Monumentendag ontzettend veel over Rotsoord te vertellen.

Aansluitend serveren wij aan tafel twee amuses en een vijf-gangendiner, waarbij de toppers van de afgelopen jaren worden gecombineerd met nieuwe gerechten. Hierbij zullen bijpassende dranken en koffie/thee geschonken worden. Voor €149,- p.p. beleef je een volledig verzorgde culinaire avond! 🥂

WT 11 - -8